Over ons

Puur van Alles in Rotterdam is dé plek waar mode, beauty, trends en een lekker bakkie koffie samenkomen. De conceptstore is in juni 2014 opgericht door de twee vriendinnen Nikki en Kirsten. Door het bundelen van hun passies is deze veelzijdige conceptstore in Kralingen ontstaan met de laatste trends op het gebied van beauty, mode en ontspanning.

Beautygedeelte

Het beautygedeelte kenmerkt zich door behandelingen volgens de laatste trends en nieuwste technieken. Veel zeer tevreden klanten zijn u al voorgegaan. Microdermabrasie, mesotherapie, IPL laser, cavitatie en zeer luxe anti-aging behandelingen zijn enkele van de behandelingen die worden aangeboden.

Shop

De winkelcollectie van Puur van Alles in Rotterdam is zeer veelzijdig. Voor dames is er een ruime keus. Op zoek naar kleding, schoenen, tassen of accessoires? U slaagt geheid bij Puur van Alles in Rotterdam. Er is namelijk aanbod voor elk budget, waardoor u vanaf €0,50 al kunt slagen. Op zoek naar een cadeautje? Ook daarvoor bent u bij Puur van Alles in Rotterdam op het goede adres. Oorbellen, portemonnees, sjaals en home accessoires zijn slechts een greep uit de collectie. De collectie bestaat veelal uit Nederlandse merken, zoals: Maruti, All Time Favourites, Ape-up, Things for Drinks, Handmadee By Fre, DutchCharm en Lucies. De laatste trends van merken zoals Byoung, Sisters Point, Ichi en Ambika zijn ook onderdeel van de collectie.

Kom een keer bij ons langs, we hebben een royaal aanbod van diverse merken en zo voor ieder wat wils.