Puur van Alles in Rotterdam is dé plek waar mode, beauty, trends en een lekker bakkie koffie samenkomen. Puur van Alles in Rotterdam is opgericht in 2014 door Nikki en is sindsdien dé concept store van Kralingen. Een unieke plek waar je terecht kan voor de laatste trends of heerlijk kan ontspannen.

Beautygedeelte

Het beautygedeelte kenmerkt zich door behandelingen volgens de laatste trends en nieuwste technieken. Veel zeer tevreden klanten zijn u al voorgegaan. Microdermabrasie, mesotherapie, IPL laser, cavitatie en zeer luxe anti-aging behandelingen zijn enkele van de behandelingen die worden aangeboden.

Shop

De winkelcollectie van Puur van Alles in Rotterdam is zeer veelzijdig. Voor dames is er een ruime keus. Op zoek naar kleding, schoenen, tassen of accessoires? U slaagt geheid bij Puur van Alles in Rotterdam. Er is namelijk aanbod voor elk budget, waardoor u vanaf €0,50 al kunt slagen. Op zoek naar een cadeautje? Ook daarvoor bent u bij Puur van Alles in Rotterdam op het goede adres. Oorbellen, portemonnees, sjaals en home accessoires zijn slechts een greep uit de collectie. De collectie bestaat veelal uit Nederlandse merken, zoals: Maruti, Lee, Handmade By Fre, Babouche lifestyle en Lucies. De laatste trends van merken zoals La Petite Étoile, Sisters Point, Ibu Jewels en Ambika zijn ook onderdeel van de collectie.

Kom een keer bij ons langs, we hebben een royaal aanbod van diverse merken en zo voor ieder wat wils.