Over ons

Puur van Alles in Rotterdam is dé plek waar mode, beauty, trends en een lekker bakkie koffie samenkomen. De conceptstore is in juni 2014 opgericht door de twee vriendinnen Nikki Tuns en Kirsten Bosman. Door het bundelen van hun passies is deze veelzijdige conceptstore in Kralingen ontstaan met de laatste trends op het gebied van beauty, mode, sporten en ontspanning.

Beautygedeelte

 

Het beautygedeelte kenmerkt zich door behandelingen volgens de laatste trends en nieuwste technieken. Veel zeer tevreden klanten zijn u al voorgegaan. Microdermabrasie, mesotherapie, IPL laser, cavitatie en zeer luxe anti-aging behandelingen zijn enkele van de behandelingen die worden aangeboden.

Shop

 

De winkelcollectie van Puur van Alles is zeer veelzijdig. Voor dames, kids en heren is er een ruime keus. Op zoek naar kleding, schoenen, tassen of accessoires? U slaagt geheid bij Puur van Alles. Er is namelijk aanbod voor elk budget, waardoor u vanaf €0,50 al kunt slagen. Op zoek naar een cadeautje? Ook daarvoor bent u bij Puur van Alles op het goede adres. Oorbellen, portemonnees, sjaals en home accessoires zijn slechts een greep uit de collectie. De collectie bestaat veelal uit Nederlandse merken, zoals: Circle of Trust, Maruti, All Time Favourites, Betty Bogaers, 4everwitheveryone, Things for Drinks en Lucies. De laatste trends van merken zoals Stefanel, Neuville, Ichi en Naketano zijn ook onderdeel van de collectie.

Afslankcabine

 

Naast de beautysalon en het winkelgedeelte heeft Puur van Alles ook een warmte afslankcabine. In deze verwarmde cabine doet u gedurende 30-45 minuten een work-out onder begeleiding van een instructeur. Als resultaat zult u snel die centimeters op uw buik en/of heupen kwijtraken. Slechts twee keer per week trainen, gedurende een periode van vijf weken, zorgt al voor een verbluffend effect. Daarnaast is het ook nog goed voor de doorbloeding van uw lichaam. Heeft u last van gewrichtsproblemen dan voelt u zich na de work-out een ander mens. Ook heeft u door het trainen in warmte nauwelijks last van spierpijn.

Koffie

 

In het koffiegedeelte vindt u een aanbod van heerlijke Illy koffie, slow tea van Picknick en frisdranken. Neem plaats met een tijdschrift of gebruik de gratis wifi om even rustig uw e-mail bij te werken. Heeft u iets minder tijd? Dan kunt u de koffie ook on-the-go meenemen.

Kom een keer bij ons langs, we hebben een royaal aanbod van diverse merken en zo voor ieder wat wils.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close