Nieuw bij Puur van Alles: IPL Laser Skin Rejuvenation System het allernieuwste apparaat op het gebied van huidverbetering en permanent ontharen.

Haarloos de zomer in? Of behandeling van uw pigment? Deze lasertechniek is ideaal voor:

  • Huidverjonging IPL Treatment. Behandeling richt zich op de bevordering van elastine en de aanmaak van collageen. Zorgt voor een frisse, jonge uitstraling.
  • Acne IPL Treatment. Behandeling richt zich op de bacterie die acne veroorzaakt. De ontstekingen worden verminderd en de poriën verkleind. Roodheid en irritatie nemen af.
  • Pigmentatie IPL Treatment. Behandeling door het ingekapselde pigment/ouderdomsvlek zachtjes en veilig af te breken, terwijl in het behandelgebied de circulatie en herstel van huidcellen wordt gestimuleerd
  • Couperose IPL treatment. De bloedvaatjes worden gecoaguleerd en de bloedstroom afgesloten. ideaal voor couperose, spider naevi of kleine adertjes
  • Hair Removal

voor meer informatie en prijzen van bovenstaande behandelingen loop even binnen of bel 010-7371491

Voor IPL permanent ontharen is er op dit moment een speciale introductieactie.

U betaalt slechts €1,- per flits. Behandeling d.m.v. licht.. De absorptie van licht veroorzaakt een warmteontwikkeling van het haarzakje. Hierdoor sterft het haarzakje en wordt het vermogen opnieuw te groeien vernietigd.

Maak alvast uw afspraak door te bellen naar 010 – 737 14 91 of te mailen naar info@puurvanalles.nl